VERSELE LAGA Rat Complete

Muis over om te zien

VERSELE LAGA Rat Complete

Fabrikanten: Versele Laga

Gemiddelde beoordeling: Geen beoordelingen

 • 500g
 • Prijs: 3.70€
  (7.40€/kg)

  Rat Complete is een volledig en smakelijk voeder voor ratten, en is voor 100 % samengesteld uit licht verteerbare, geëxtrudeerde brokjes.

  Dental Care
  Bij ratten kunnen zich soms tandproblemen voordoen. Meestal is dit een direct gevolg van een onaangepaste voeding die in onvoldoende mate bijdraagt tot de noodzakelijke natuurlijke afslijting van de tanden. De harde, krokante brokjes van Rat Complete dragen bij tot een natuurlijke afslijting van de tanden.

  Fresh Vegetables
  Het extrusieproces maakt het mogelijk om verse groenten aan de brokjes toe te voegen. De toevoeging van minstens 10 % verse groenten zorgt voor de lekkere smaak. Samen met de vezels en de textuur van de brokjes maakt dit van Rat Complete een voeder voor ratten met een hoge opnamegraad.

  Chicken 'n' Fish
  De dierlijke eiwitten en vetten in Rat Complete zijn hoofdzakelijk afkomstig uit kip en vis. Kippenvlees heeft door zijn hoog gehalte aan essentiële aminozuren een hoge biologische waarde en is bovendien uiterst licht verteerbaar. Vis is een belangrijke bron van omega-3.

  High Protein
  Sommige knaagdieren zoals ratten lusten naast plantaardige eiwitbronnen ook wel dierlijke proteïnen. Het zijn alleseters, omnivoren, die een relatief rijk proteïnendieet lusten. Het aandeel vetten daarentegen moet wel beperkt blijven.

  Florastimul
  De unieke toevoeging van prebiotica, Fructo-OligoSachariden (FOS) en Mannan-OligoSachariden (MOS), ondersteunt de algemene darmflora. Op die manier wordt een optimaal darmevenwicht en een goede darmwerkinging bekomen.

  Vitamin Plus
  De toevoeging van essentiële vitaminen in de Complete voeders ondersteunt de algemene gezondheid. Vitamine A is belangrijk voor de vernieuwing van de huidcellen, het zicht, de voortplanting en de stofwisseling. Vitamine D3 stimuleert de calcium/fosforopname en ondersteunt op die manier de beenderen. Vitamine E en C zijn belangrijke antioxidanten die de lichaamscellen beschermen tegen vrije radicalen. Beide vitaminen verhogen ook de natuurlijke weerstand van het organisme. Alle Complete voeders zijn verrijkt met gestabiliseerde Vitamine C. Deze is in tegenstelling tot de kristallijne vorm veel minder onderhevig aan oxidatie en afbraak en blijft dus langer werkzaam.

  Pro Immunity
  De toevoeging van de natuurlijke plantenpigmenten luteïne en β-caroteen heeft een positief effect op de algemene weerstand en conditie. Enerzijds staan deze carotenoïden bekend als krachtige biologische antioxidanten. Anderzijds verhogen ze de natuurlijke weerstand van het organisme door de vorming van antistoffen tegen ziekten te stimuleren.

  Optimal Coat
  De toevoeging van essentiële omega 3- & 6-vetzuren zorgt voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Omega 6-vetzuren worden aangebracht via specifieke plantaardige oliën. Extra toevoeging van vis in de Complete voeders brengt dan weer de noodzakelijke omega 3-vetzuren aan. Op deze manier wordt een optimale verhouding omega 3-/ omega  6-vetzuren bekomen.

  Anti Hairball
  Dankzij het gebruik van specifieke natuurlijke vezels vermindert het risico op haarballen in maag en darmstelsel.

  Odour Control
  Alle Complete voeders bevatten extracten van de Yucca-plant. Deze extracten gaan ammonium en andere componenten die verantwoordelijk zijn voor de geur van de ontlasting binden. Op die manier worden deze onaangename geurtjes sterk verminderd.

   

  Analytische bestanddelen

   Ruw eiwit   20 
   Ruw vet  
   Ruwe celstof   6,5 
   Ruwe as  
   Calcium  
   Fosfor   0,8 
   Vitamine A   15.000  IE/kg 
   Vitamine D3   1.500  IE/kg 
   Vitamine E   140  mg/kg 
   Vitamine C   50  mg/kg 
   Koper-koper(II)sulfaat   mg/kg 
  Beoordeling:
  SLECHT
  GOED

  Geen beoordelingen over het product

  Gids voor eigenaren van een honden en kat | F.A.Q. | Algemene voorwaarden | Retouren | Verzending en betalingen | Contact | Over ons | Promotie voorwaarden | Site map | Honden | Katten | Verander valuta naar Poolse Zloty | 100% tevreden of geld terug!
  Chat

  Kies uw chat